Relax Nu 

Massagepraktijk, Personal Yoga & Coaching

Over mij 


Hallo en Welkom bij Relax Nu


Ik ben Rehgina Wenkenbach-Noija ik ben getrouwd met Tim en samen hebben we een prachtige zoon Nulan. 

Sinds 2020 ben ik eigenaresse van Relax Nu - Praktijk voor Massage, Personal Yoga en Coaching. Ik ben uit pure nieuwsgierigheid begonnen met de opleiding massagetherapeut. Wat uitgegroeid is tot passie en het starten van mijn eigen onderneming. 

Ik ben beetje bij beetje mijn onderneming aan het uitbreiden. Ik startte alleen met de massages geven. Maar later vulde ik het aan met yoga en coaching. Ik geef nu verschillende ontspanningsmassages, personal yoga, 60+ yoga en diverse coachingtrajecten. 

Yoga geeft mijzelf al jaren rust en ontspanning. Deze persoonlijke interesse wil ik graag overbrengen aan jou. Deze interesse is eigenlijk gegroeid vanuit mijn jeugd. Ik heb van jongs af aan geturnd, en ben me daarom heel bewust van mijn lijf en yoga is daarvan een voortvloeiing. Doormiddel van simpele en haalbare yogaoefeningen kunnen veel klachten verminderd worden en dat voor ieder als individu.

Coaching is iets wat ik al heel lang doe. Ik ben pedagogisch opgeleid en ben op zoek gegaan naar een coaching methode die helemaal bij mij en mijn stijl past. Geheel in het teken van ontspanning en relaxen. 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn