Relax Nu 

Massagepraktijk, Personal Yoga & Coaching

 Welkom bij Relax Nu 

 


Alle vrouwen zijn welkom om gemasseerd te worden & iedereen kan personal Yoga en Coaching volgen hier bij Relax Nu.


Relax Nu is een kleinschalige Massagepraktijk in Roermond met verschillende ontspanningsmassages. Ben je toe om even de dagelijkse bezigheden los te laten, lekker te relaxen, ontspannen of even je hoofd te legen dan ben je aan het goede adres.        


Stoelmassages geef ik bij jou bedrijf voor iedereen op jou locatie. Zo houd je je bedrijf, je personeel en jezelf als baas vitaal. Het is ook zeker een aanrader voor iedereen die zichzelf vitaal wil houden. Regelmatig een stoelmassage voorkomt veel spanningsklachten en is daarom een goed middel tegen RSI (Repetitive strain injury een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders en/of nek). 

    


Personal Yoga breng ik bij jou thuis middels een live-stream op deze manier hoef je de deur niet uit en kan je je beter ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. Personal Yoga is een goede manier om te relaxen in combinatie met goede bewegingen en ademhaling.  

Vooral wanneer je klachten hebt zoals rugklachten, astma (ademhalingsproblemen), pijnlijke nek en schouders, etc is de Personal Yoga iets voor jou. Vaak val je bij groepslessen buiten de boot. Ik geef daarom jou als individu les, waar aandacht gegeven wordt aan jouw klachten. Wil jij meer weten hoe te ontspannen en te relaxen. Relax Nu Coaching is een unieke en andere manier van coachen en benaderen geheel in het teken van ontspanning. Het Relax Nu gevoel vinden in jezelf.

Meer informatie te vinden bij diensten en tarieven.


Wees goed voor jezelf


In overleg worden de massages, coaching en/of personal yoga ingepland. Voor vragen, het kopen van een cadeaubon/gift of een afspraak ben ik te bereiken via de mail info@relaxnu.nl of eenvoudig telefonisch of via whatsapp 06-37438997. 

Vermeld bij eerste keer contact je naam, achternaam, adres, mailadres en geboortedatum.        
Volg me op instagram @relax.nu