Relax Nu 

Massagepraktijk, Personal Yoga & Coaching

 Welkom bij Relax Nu 

 

 


🌿 Stap binnen in de Oase van Rust: Welkom bij Relax Nu 🌿
In het bruisende tempo van het moderne leven is er een plek waar je de wereld even kunt laten voor wat het is en jezelf kunt onderdompelen in een zee van kalmte en balans. Maak kennis met Relax Nu, mijn praktijk die sinds 2020 de kunst van ontspanning perfectioneert.


Massages voor de vrouw voor Lichaam en Ziel
Relax Nu, gevestigd op Kasteel Horionstraat 25 in Roermond, is een ware oase van weldaad voor je lichaam en ziel. Onder de bekwame handen van Rehgina, smelten de spanningen van de dag weg als sneeuw voor de zon. De massages variëren van klacht verminderend tot rustgevend en zijn ontworpen om jouw welzijn te bevorderen.

🌱 Vind Balans met Coachingstrajecten  🌱
Maar Relax Nu biedt meer dan alleen massages. Onze coachingstrajecten, onder leiding van mij Rehgina, zijn een kans om jouw innerlijke kompas te herkalibreren. Samen kunnen we doelen stellen, uitdagingen overwinnen en een weg vinden naar een evenwichtig en vervuld leven. Dit is de reis naar persoonlijke groei en zelfontdekking waar je altijd naar hebt verlangd.

Calm Yoga: Een Dans van Rust en Sereniteit
Adem in... adem uit... met onze Calm Yoga-sessies. Relax Nu's zorgvuldig samengestelde yoga-oefeningen nemen je mee op een reis naar innerlijke rust en sereniteit. Deze zachtaardige bewegingen en bewuste ademhalingen brengen lichaam en geest in harmonie, waardoor je een diep gevoel van vrede kunt ervaren. 


Wees goed voor jezelf  


Ontspanning en Kalmte zijn Slechts een Telefoontje Verwijderd
Jouw zoektocht naar innerlijke rust begint hier. Pak je telefoon en bel of app me op 06-37438997 om een moment van rust te boeken dat speciaal voor jou is. Wil je meer informatie over onze diensten? Bezoek dan onze website op relaxnu.nl, waar je alles vindt wat je moet weten om jouw reis naar welzijn te beginnen.In overleg worden de massages, coaching en/of personal yoga ingepland. Voor vragen, het kopen van een cadeaubon/gift of een afspraak ben ik te bereiken via de mail info@relaxnu.nl of eenvoudig telefonisch of via whatsapp 06-37438997. 

Vermeld bij eerste keer contact je naam, achternaam, adres, mailadres en geboortedatum.        Relax Nu ebooks 

Prijs per ebook is 7,75 euro


Jouw Breathing guide over ademhalingstechnieken

Jouw Power 'n positive guide over de kracht van je gedachte

Bij interesse stuur je mailadres via dm op insta of mail naar info@relaxnu.nl 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn