Relax Nu 

Massagepraktijk, Personal Yoga & Coaching

Diensten

Coaching 

Coaching is een proces waarbij ik je begeleid door middel van gesprekken en thuisopdrachten. Deze opdrachten variëren van ademtechnieken tot het maken van collages. Tijdens de coaching komen verschillende aspecten aan bod, zoals ademtechnieken, affirmaties, balans, zelfexpressie, en zelfs yoga-oefeningen. Het doel is om je te helpen groeien en jezelf beter te leren kennen op verschillende vlakken. Met coaching kan ik je begeleiden naar een staat van innerlijke rust, positiviteit en emotioneel welzijn.

Enkele voordelen van Relax Nu Coaching:

 

Positieve mindset
Stressvermindering
Kalmte en ontspanning
Verbeterde focus
Slapeloosheid verlichtingMassages 

Ik  bied ontspanningsmassages aan aan vrouwen die gericht zijn op het verminderen van stress en het bevorderen van algemeen welzijn. 

De voordelen van ontspanningsmassages kunnen zijn:
Stressverlichting
Verbeterde circulatie
Vermindering van spierspanning
Verbeterde slaapkwaliteit
Klachtvermindering

Ik geef de totale ontspannigsmassage backside aan, de rug/nek/schoudermassage en de beenmassage.

De Chinese hoofd, nek- en schoudermassage is een ontspanningsmassage doormiddel van drukpunten. Deze massage verlicht hoofdpijn en stress. 

Stoelmassage 

Wordt op een ergonomische stoel gegeven. Wil je als bedrijf je personeel en jezelf als baas vitaal houden? Regel dan eenvoudig stoelmassages op locatie bij jou bedrijf. Het is ook zeker een aanrader voor iedereen die zichzelf vitaal wil houden. Regelmatig een stoelmassage ondergaan voorkomt veel spanningsklachten en is daarom een goed middel tegen RSI (Repetitive strain injury een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders en/of nek). En het helpt heel goed tegen spanningsklachten als stress en hoofdpijn. Calm Yoga

Op zoek naar verlichting van nek-, schouder- en/of rugklachten? Met jarenlange zelfontdekking sta ik voor je klaar. Met praktische expertise begeleid ik je door Calm Yoga (Yin Yoga) - een reis die doelgericht pijn verlicht en tegelijkertijd ademhalingstechnieken biedt. Geen zweverigheid, alleen concrete resultaten en een hernieuwd gevoel van kracht en rust.

De positieve effecten van Calm Yoga zijn:
Verbeterde ademhaling
Verbeterde flexibiliteit
Stressverlichting
Innerlijke rust
Balans en welzijn


Profiteer nu van de rust en ontspanningsmomenten wat de Massages, Calm Yoga & Coaching jou kunnen bieden.
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn