Relax Nu 

Massagepraktijk, Personal Yoga & Coaching

Diensten

Online Coaching 

Uniek in zijn soort is Relax Nu online Coaching. Net als al mijn andere producten en diensten zal de coaching puur gericht zijn op ontspanning. Het Relax Nu gevoel vinden in jezelf. Heb je het gevoel de hele dag aan te staan of constant een gehaast gevoel. Niet steeds het gevoel hebben dat je zoveel moet of achter de feiten aan loopt of op je tenen loopt. Bij Relax Nu Online Coaching gaat het niet om doelen te bereiken, er is geen druk. Ik leer je door simpele, bruikbare en effectieve tips en tricks meer te genieten en vooral te ontspannen en te relaxen. Er zullen geen zware opdrachten zijn of tijdrovende tips en tricks. De Online Coaching is te volgen in verschillende intensiteit. 

Het is zeker geen afvalprogramma/ coach of begeleider, geen gezondheidslevensstijl coach of coach voor meer zelfvertrouwen of leiderschap. Het is leren uitbundig leven op ontspannen wijze. Het Relax Nu gevoel in jezelf vinden. Dit doormiddel door persoonlijke gesprekken en thuisopdracht(en).


De massages 

zijn gericht op ontspanning voor vrouwen. Ik geef daarom 2 type massages. Als eerst de ontspanningsmassages, waar je je even kan relaxen en ontspannen. Zo kan je even je hoofd vrij maken en zo zorg je goed voor jezelf. Regelmatige massages helpen bij het verbeteren van je weerstand, geeft meer rust in je hoofd, helpt je ontspannen, verminderd stress, zorgt voor een gezondere huid en creëert meer energie. 

Als tweede type massage geef ik de Chinese hoofd, nek- en schoudermassage. Deze massage is voornamelijk ontspannend doormiddel van drukpunten. Deze massage verlicht hoofdpijn en stress. 

De stoelmassage 

Wordt op een ergonomische stoel gegeven. Wil je als bedrijf je personeel en jezelf als baas vitaal houden? Regel dan eenvoudig stoelmassages op locatie bij jou bedrijf. Het is ook zeker een aanrader voor iedereen die zichzelf vitaal wil houden. Regelmatig een stoelmassage ondergaan voorkomt veel spanningsklachten en is daarom een goed middel tegen RSI (Repetitive strain injury een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders en/of nek). En het helpt heel goed tegen spanningsklachten als stress en hoofdpijn. 


Online Personal Yoga

 Geef ik les via een live-stream. Zo ben je in jou eigen omgeving en biedt het meer ruimte tot ontspanning. Personal Yoga heeft als hoofddoel rust en ontspanning. Doormiddel van de yogaposes en bewuste ademhaling kan je de dagelijkse bezigheden even loslaten en tot jezelf komen. Even een moment voor jezelf, om even fysiek bezig te zijn en je goed te voelen in jou lijf.  De oefeningen zijn vooral makkelijke en toegankelijke oefeningen. Ik geef voornamelijk yin-yoga omdat dat voornamelijk je ontspanning biedt. Personal Yoga is vooral gericht voor mensen die klachten ervaren aan rug, schouder(s) en nek 


Profiteer nu van de rust en ontspanningsmomenten wat de Massages, Personal Yoga, Online Coaching jou kunnen bieden.