Relax Nu

Massagepraktijk, Personal Yoga & Online Coaching

Diensten

Online Coaching Uniek in zijn soort is Relax Nu online Coaching. Net als al mijn andere producten en diensten zal de coaching puur gericht zijn op ontspanning. Het Relax Nu gevoel vinden in jezelf. 

Heb je het gevoel de hele dag aan te staan of constant een gehaast gevoel. Niet steeds het gevoel hebben dat je zoveel moet of achter de feiten aan loopt of op je tenen loopt. Bij Relax Nu Online Coaching gaat het niet om doelen te bereiken, er is geen druk. Ik leer je door simpele, bruikbare en effectieve tips en tricks meer te genieten en vooral te ontspannen en te relaxen. Er zullen geen zware opdrachten zijn of tijdrovende tips en tricks. De Online Coaching is te volgen in verschillende intensiteit. 

Het is zeker geen afvalprogramma/ coach of begeleider, geen gezondheidslevensstijl coach of coach voor meer zelfvertrouwen of leiderschap. Het is leren uitbundig leven op ontspannen wijze. Het Relax Nu gevoel in jezelf vinden. Dit doormiddel door gesprekken en thuisopdracht(en).

Tevens geef ik persoonlijke coaching bij bedrijven, instellingen en bij jou thuis. In balans komen in je werk of balans vinden in werk en thuis. De rust en ontspanning vinden in je werk en thuissituatie en alle daarbij komende activiteiten. Op je werk zorg je voor een ontspannen en gezond werkklimaat. 

De persoonlijke coaching vindt plaats door persoonlijke gesprekken en opdrachten, die online plaatsvinden en natuurlijk gewoon 1 op 1 in real life. 


De massages zijn gericht op ontspanning voor vrouwen. Ik geef daarom 2 type massages. Als eerst de ontspanningsmassages, waar je je even kan relaxen en ontspannen. Zo kan je even je hoofd vrij maken en zo zorg je goed voor jezelf. Regelmatige massages helpen bij het verbeteren van je weerstand, geeft meer rust in je hoofd, helpt je ontspannen, verminderd stress, zorgt voor een gezondere huid en creëert meer energie. 

Als tweede type massage geef ik de Chinese hoofd, nek- en schoudermassage. Deze massage is voornamelijk ontspannend doormiddel van drukpunten. Deze massage verlicht hoofdpijn en stress. 

De stoelmassage is voor bedrijven. De stoelmassages worden op een ergonomische stoel gegeven. Wil je als bedrijf je personeel en jezelf als baas vitaal houden? Regel dan eenvoudig stoelmassages op locatie bij jou bedrijf. Het is ook zeker een aanrader voor iedereen die zichzelf vitaal wil houden. Regelmatig een stoelmassage ondergaan voorkomt veel spanningsklachten en is daarom een goed middel tegen RSI (Repetitive strain injury een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders en/of nek). En het helpt heel goed tegen spanningsklachten als stress en hoofdpijn. 


Personal Yoga @home geef ik aan vrouwen voor bij jou thuis en Online Personal Yoga geef ik les via een live-stream. Bij beide ben je in jou eigen omgeving en biedt het meer ruimte tot ontspanning. Personal Yoga heeft als hoofddoel rust en ontspanning. Doormiddel van de yogaposes en bewuste ademhaling kan je de dagelijkse bezigheden even loslaten en tot jezelf komen. Even een moment voor jezelf, om even fysiek bezig te zijn en je goed te voelen in jou lijf.  De oefeningen zijn vooral makkelijke en toegankelijke oefeningen. Ik geef voornamelijk yin-yoga omdat dat voornamelijk je ontspanning biedt. En ik neem oefeningen die mij liggen en bij me passen en die ik kan toepassen op ontspanning en rust.

Vooralsnog geef ik alleen de personal yogalessen @home in Roermond. Iemand interesse wonende buiten Roermond kan altijd contact opnemen en kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Het Complete Relax Nu Pakket - 4 weekse Cursus  Nu bied ik ook een compleet pakket aan wat gevuld is met 4 Totale Massages, 4 online Personal Yogalessen & 1 maal de Large Online Coaching pakket. Zit je in een stressvolle periode of ga je een stressvolle periode in dan is dit een unieke manier om volledig te ontspannen en te leren relaxen. Zo kan je de stressvolle periode beter aan en er energieker tegenaan.

De lessen en sessies zijn per week verdeeld met 1 Totale Massage van 40 minuten, 1 online Personal Yogales van 20 minuten & 1 online Coaching Sessie van 45 minuten. 


Het Power 'n Positive pakket, is een pakket verdeeld in onderdelen.

Power ’n Positve Relax Nu onderdelen:

1.     Affirmaties het relax nu effect (populair)

2.     Relax Nu Ademhaling (populair)

3.     Dolce far Niente – Het zalige niets doen – de sweetness of doing nothing.

4.     Hechten, vertrouwen en geven/ nemen.

5.     Plannen maken of breken. 

Dit pakket hoef je niet alleen als pakket te nemen, maar kan je ook per onderdeel nemen. Je kan zelf je gewenste onderdeel uitkiezen.

Bedrijven let op!! Ik geef ook het pakket evenals de losse onderdelen van Power 'n Positive aan aan jou bedrijf. Wil jij jou medewerkers iets extra's geven, een zetje in de goede richting met wat meer energie en positiviteit dan is het Power 'n Positive pakket een zeer waardevolle aanwinst. Een mooie aanvulling in de persoonlijke coaching. Zo kan je medewerker(s) meer balans vinden in zijn werk en zal de communicatie beter verlopen. Zorg voor een ontspannen en gezond werkklimaat.Profiteer nu van de rust en ontspanningsmomenten wat de Massages, Personal Yoga, Online Coaching & Pakketten jou kunnen bieden.